torsdag, augusti 27, 2009

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

Tänk vad fort tillvaron kan förändas...
Ena stunden glad och förväntansfull, i nästa stund kan livet vara slut. Ibland tar det slut alldelens för tidigt. Att en så ung människa som endast 24 år gammal ska dö är så fruktansvärt fel, att det dessutom mord är så sjuk att det inte går att förstå.
Hur kan en människa göra så mot någon annan? Att helt tappa allt förstånd så att man kan skada, och till och med dödar, sin föredetta livskamrat. Han tog inte bara hennes liv utan förstör även deras gemensamma barns framtid, kvinnans familj får det aldrig mer detsamma och alla vänner kommer få leva i sorg och saknad.

Denna tragiska händelse väcker återigen upp alla mina minnen, med sorg och saknad. Tänk att det snart gått 9 år sedan du lämnade oss, då endast 16 år. Jag kan inte förstå att det gått så många år. Det känns som nyss fast ändå så länge sedan. Såren efter saknaden läker men lämnar hemska ärr. Jag kommer alltid sakna dig, Jörgen.

Man vet aldrig vad som väntar runt nästa krök, se till att ta tillvara på livet innan det är för sent.

Hur länge sen var det du sa till dina vänner, din familj och släkt att du tycker om dom, att dom betyder något? Låt det inte gå för länge, livet kan ta slut fortare än du anar.

R.I.P Frida Stenberg, kusinen
19850425 - 20090826

R.I.P Jörgen Lööv, älskade bror
19840920 - 20001126

Inga kommentarer: