lördag, januari 29, 2011

who doesnt love Cali?

Imorse när jag gick ner till stranden så jag en himla ball tant. Hon hade en cd-freestyle och sprättade runt och dansade för sig själv. Ibland gav hon ifrån sig något litet tjut, rätt vad det var sparkade hon av sig skorna och fortsatte sin ryckiga dans.
Då kommer en Bob Marley-look-a-like gående med en bongotrumma underarmen, sätter sig på en bänk och börjar klippa sina tånaglar. Länge och väl, säkert 10 minuter. Toktanten (toktanten har en vit folkabuss med delfiner på) fortsätter med sin blandning av yoga och dans.
När Bob börjar trumma stannar tanten av och börjar sedan dansa i takt med trumslagen. Efter ett litet tag sätter hon sig ner bredvid Bobban och frågar om hon får prova, det får hon. Hon spelar och tjuter till lite då och då.
Då kommer en man med illorange långt hår gående, högre än ett hus. Så hög att han knappt kan gå, fötterna vill liksom inte följa med benen. Han halvt ramlar ihop på gräset innan han kravlar sig upp på bänken bredvid Bobban, även han trummar lite på trumman (och toktanten dansar).
Då kommer toktantens pojkvän (som brukar åka runt på inlines med en stor stereo på axeln) och så röker dom på lite grann, Bobban, toktanten och pojkvännen.
Då kommer en gubbe som ser precis ut som StigHelmer, han har dessutom med sig en tant som ser ut att vara hans mamma. Dom slår sig ned bredvid Bob och så sitter dom där, hela underbara gänget.

Efter ganska länge börjar Bob Marley trumma igen och då kommer toktant nr 2. Hon ställer sig mitt framför Bobban, börjar dansa och sjunga hon också! Eller dansa och dansa, hon typ juckar och ropar "shake it, baby"

En helt vanlig dag på stranden här i Californien..!

Ikväll har har varit på en spelning med Foo Fighters. Jag fick veta att dom skulle spela på en klubb här i Santa Barbara typ en timme innan vi borde stå i kö för att ta oss in. 3,5 timmar väntade vi innan vi ar inne. Helt awesome. Galet bra låtar och indränkt med öl blev jag också. Men, det är väl så det ska vara när det är drag på en konsert!

På väg hem såg vi Bob Marley, mitt på state st, fortfarande trummandes på sin trumma...

Vem kan inte älska Californien?



Foo Fighters

Inga kommentarer: