måndag, september 05, 2011

Bästa helgen på länge!

Vilken sjuk helg det har varit! Så underbart jättemegasuperrolig så det finns inte!

Vi började med att åka ner mot Malibu efter 101an och därefter 1an. Har inte åkt där tidigare så än en gång slogs jag av hur sjukt vackert där är här.
Havet, klipporna, solen, våran ilgula Camaro - allt!


Fredagen och lördagen bestod mest av att leka
turist på Santa Monica Pier, Beverly Hills och Hollywood.

Santa Monica Pier, Venice Beach


I Hollywood hittade vi trosor med rejäl rumpfyllning. Snyggt.



Sen åkte vi vidare till House of Blues, Anaheim för att se Volbeat. Så sjukt bra band. Jag blir bara mer och mer hooked för varje gång jag ser dom live.

I söndags var vi på Disneyland och jag blev ett barn på nytt. Ifall jag någonsin blivit vuxen? Oklart. Hursomhelst, det var helt fantastiskt! Det var som att vara i en film, jag vill tillbaka! En dag är inte tillräckligt!
Söndagen avslutades med att se Volbeat igen. Det var om möjligt ännu bättre den här gången! Hela bandet var så jäkla taggade, publiken var tokig och det kändes att det var sista spelningen på den här turnen. Sjuuuukt bra.

I säkerhetskontrollen på vägen in;
Vakten - do you have any sharp objects?
Jag - no..
Vakten - pepper spray?
Jag - no..
Vakten - red hair?
Jag- eeh.. hell yeah!

Jag har fortfarande ont i fötterna, ont i nacken, ringade och tjutande öron och en väldigt konstigt ton på rösten. När jag har någon röst...

MEN, jag har en trumpinne (som tyvärr inte kommer från Volbeat), Anders Kjølholms plektrum och bild på både mig och Thomas Bredahl och mig och Michael Poulsen! Tyvärr är alla dom bilder på Mias kamera...




VOLBEAT

Inga kommentarer: