måndag, oktober 10, 2011

Kids, don't drink and drive!

Måndag morgon och det är dags att ta tag i sitt liv igen efter en helg med festande, filmmys, tacos men lite för lite pluggande.

Lördagskvällens roligaste var när vi satt i 5an och hörde att en bil slirade som fasen ute på parkerigen, ungefär som om det hade kört fast i snö eller nåt. Här finns det ju inte särskilt mycket snö så vi var så klart tvungen att kolla vad dom höll på med.

Det var en bil som stod uppbackad på en mur.

Chaffören, som var så full att han knappt kunde gå, stod utanför bilen och såg inte riktigt ut att fatta vad som hade hänt. Några killar kom fram och skulle försöka lyfta ner bilen. Det gick ju inte så bra eftersom dom hade spaghettiarmar och bilen var en stor pickup. Då kliver chafföuren in igen, försöker köra men bilen sitter ju fastklämd på en stenmur. Då lägger han i backen i stället, och backar fast bilen ännu mer. Han inser att det nog inte var så klokt så han kliver ur bilen, nej, han ramlar ur bilen. Balansen är inte på topp. Nu har det samlats en hel del folk som publik.
Till slut kliver en annan kille in i bilen och försöker köra frammåt samtidigt som en gäng knuffar på. Det gick lite bättre än att försöka köra bakåt och bilen kom loss!

Det var länge sen det var så här kul på Buena Vista en lördagskväll!




Nu ska jag duscha, åka downtown för att köpa frimärken och sen upp till Mesa för att sätta mig på Starbuck's och plugga Import/Export med Alex.

Inga kommentarer: