måndag, oktober 31, 2011

Halloween

Vilken sjukt rolig helg det har varit! Halloween i USA där alla går All In med utklädnader är så mycket roligare än i Sverige där folk oftast bara tar på sig ett par horn eller målar lite extra mycket eyeliner. Det här är så mycket bättre!

I fredags var vi på en fest hos ett par kompisar som har lyckan att bo i hus. Det blev galet mycket "folk" där, det var teletubbis, fångar, poliser, flygkaptener, the black swan, ett gäng blodiga nunnor, pirater, scream, wolverine, flapper-girls, comboys, en ödla, en sköldpadda, en fotbollsdomare, ett lejon, french maids, smurfar, fiskare, Dobby, Jack Sparrow, Batman och stålmannen för att nämna några som kom och festade med oss. Heelt sjukt vad det var mycket folk! Och heelt sjukt vad vi hade roligt!

Tydligen hade vi lite för roligt för mitt i allt hör man någon skrika The cops are here, RUUUUUN! Då fick vi rätt bråttom att lämna festen. Tydligen var det inte bara polisen som kom utan dom hade med sig kamera-teamet. On Patrol with Santa Barbara PD var tydligen på våran fest. Man kanske skulle stannat och vinkat och hälsat hem till mamma?


Pre-Gaming. Scream och boxaren i en fight


En pirat, en brandman, två mexikanska fångar och en boxare festade loss!


Pre-Gaming dag 2

Inga kommentarer: