lördag, september 19, 2009

Knasigheter om natten, del 3

Igår somnade jag före 22 i soffan, vaknade till vid midnatt och lyckades ta mig till sängen. Somnade på en gång och sov fram tills nyss med undantag för lite telefonerande. Långsovning är skönt som fasen!

Kom just ihåg vad jag drömt igår natt!


Jag och mamma var på Björx och skulle råna deras mataffär. Det var höst och mörkt ute... Det var en rätt så tom parkering utanför, förmodligen var det väl kväll?

När vi närmar oss affären är det mörkt där inne men vi ser rörelser. När vi öppnar dörren (som så klart var olåst) och stiger in ser vi att det står en massa folk runt omkring kassadisken. Efter ett par sekunder inser vi att det redan pågår ett rån här inne! Det sker samtidigt som rånarna inser att det kommit in två personer... De tänder lamporna och vi får panik. Vi springer ut, kastar oss i flyktbilen (mammsens golf) och kör iväg så fort vi kan. Självklart krånglar tändningen och sånt men vi tar oss iväg rätt fort ändå.

Vi vet inte om någon följer efter oss, vi är för rädda för att vända oss om. Över vägen ligger det massor av grenar så mamma får panik och vägrar köra, hon släpper ratten och skriker. Jag får panik och skriker åt henne, situation är rätt så kaotisk. Mamma stannar bilen så fort hon kan för att vi ska kunna byta chaufför. Då, precis när vi stannar, blir vi beskjutna bakifrån! Nu får vi bråttom iväg...!

Jag kör som en galning och helt plötsligt är jag i ett hus, gud vet vars mamma har tagit vägen... Huset är fullt av invandrare som ska gömma mig för rånarna men istället släpper dom in han som försökte skjuta oss! Det blir en massa skrik och panik medans jag försöker få han att fatta att jag inte såg någonting, att jag var inne i affären för kort stund och att jag inte skulle kunna identifiera någon...

Jag vaknade mitt i allt och var då glad för att det bara var en dröm. Dessutom kändes det skönt att jag i alla fall inte sov ensam ifall rånarna skulle komma tillbaka..?! Jag kanske inte var alltför vaken ändå? Efter lite funderande och mörkrädd-infall kom jag fram till att jag faktiskt sov ensam och blev då rädd igen, ifall rånarna skulle komma och försöka skjuta mig igen! Jag försökte intala mig själv att det bara var en dröm och att jag inte behövde vara rädd. Ändå gick jag upp och kollade en extra gång att jag låst dörren innan jag kunde somna om...


Ja jag vet, jag är knäpp om nätterna...

Inga kommentarer: