söndag, december 14, 2008

Gårdagen

Igår började dagen lagom uppiggande med att skotta fram bilen. Den kära plogbilen hade lämnat en halvmeter hög och en meter bred plogkarm just bakom bilarna. Den kära väderguden hade täckt bilarna med lite drygt en dm snö. Att det var plusgrader ute gjorde ju inte snön precis lättskottad...

När vi väl grävt fram bilen kunde vi fara till persön för att hälsa på föräldrar och se Fille lussa för oss. Men hon sov fortfarande när vi kom dit så det blev inte precis vad vi hade tänkt oss... Man kan aldrig lita på barn och deras sovtider.. I alla fall inte sovtiderna på dagen. Sen blev stress tillbaka till stan för att hinna tid till jobbet. Skönt med en riktigt kort dag, 16-20.

Efter jobbet var vi bjudna på middag hos Jimmy och Linnea. Sushi! Något som jag aldrig tidigare smakat... Vad ska man säga? Det var..eh...intressant. Inte äckligt, men kanske inte riktigt gott heller... Det är ju så mycket kladdigt ris!

Resten av kvällen förflöt väldigt trevigt. Jag somnade först, sen Jimmy, sen Emanuel och slutligen Linnea... Så bra var den filmen... Vi vaknade strax före kl 3 och for hem och fortsatte sova där!

Inga kommentarer: