tisdag, december 30, 2008

Storheden

Storheden var ingen höjdare idag. Det var folk, folk, folk - överallt! Man fick i stort sett armbåga sig fram till äggen, slåss om frysta hallon och knuffas för att få tag i grädde och kassaköerna, dom behöver jag väl inte ens nämna..!

Men värst var det på systemet! Det finns inte ens ord för att beskriva trängslen där. Det var utplockat överallt, hyllorna gapade tomma och köerna sträckte sig hela hyllskeppen. Där inne var det i det närmsta kaos. Där var det inte i stort sett att buffla sig fram, där fick man bokstavligen armbåga, knuffa och sno flaskor mitt framför näsan på folk för att få tag i det man ville ha.

Och trafiken! Alla körde som om det gällde liv eller död. Först till parkeringsplatsen vinner, resten dör plågsamt..eller nåt... Alla trängde sig, alla körde över trottoarer och genade över gräsmattor och struntade blank i allt vad regler heter. Det var verkligen djungelns lag och störst går först. Folk hade parkerat överallt där det fanns en ledig plats, oavsett ifall det var en parkeringsruta, handikappplats, gräsplätt eller bara på sidan av vägen i en korsning (för att blockera så mycket som möjligt?)!

Storheden är ett laglöst land.

Men, vi överlevde och fick med oss hem allt det vi planerat!

Inga kommentarer: