fredag, november 28, 2008

En bra helg väntar

Idag har det snöat ännu mera! Förhoppningsvis ska vi väl snart kunna ta oss iväg till nån backe och åka litegranna. Skulle inte vara dumt att vara i den här positionen just nu!



Men den här helgen blir nog en riktigt bra helg trots att det inte blir nån skidåkning! Eller, den har i alla fall potential att bli bra vilket har gjort att jag har fått en massa höga förväntningar. det i sin tur har gjort att den här helgen har potential att komma med besvikelser... Fast det kommer den förhoppningsvis inte att göra!

Först blir det kalas hos kusin-Carro som fyller år dag, därefter blir det hämta upp Martin och fara på på fest hos kompis-Carro. Är inne i en period nu då det är så himla roligt att gå ut och dansa natten lång så mest troligen blir det Cleo eller Olivers vi spenderar denna natt på.

Imorgon bär det av till Älvsbyn för 40årskalas, Emanuels kusin fyller år. Tycker det är lite roligt med en så gammal kusin, själv är jag äldst av min kusinskara på mammas sida och på pappas är den äldsta inte mer än 16 år äldre än den yngsta! Hur som helst, kalast blir säkert jätteroligt. Vad jag hört brukar dom ha roligt på sina kusinfester!

1 kommentar:

Anonym sa...

"En så gammal kusin" Fy Victoria! Tycker du 40 är gammalt?

Vickan ärä nog yngst på våran sida och Thomas och Helena äldst. Men gammal...

Kram på dig å hälsa Malle!

/Emanuels kusin Therese som hoppas att hon inte kallas gammal nu då hon närmar sig 30 :-D