tisdag, november 18, 2008

Pirater!

Kollade precis in den här artikeln på Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3800373.ab. Artikeln i sig är det verkligen inget roligt med, snarare tvärtom. En stor miljökatastrof är tänkbar, flera miljoner liter olja är i fel händer, många människor och djur kan bli skadade och blablabla...


Men kolla vad som står! PIRATER! Ingen annan som får associatoner att Jack Sparrow har seglat upp med Svarta Pärlan, svingat sig över med ett rep och hela besttning. Dom springer, skriker och viftar med sina svärd, slåss och fäktas för glatta livet och har allmänt roligt!
Finns såna pirater fortfarande? Jag hoppas att det är såna riktiga sjörövare som tagit över skeppet. Det ger i alla fall lite hopp om humor i all tragik!


Förresten, finns det någon hetare slusk?




4 kommentarer:

Corundum sa...

Om jag förstått det rätt så ÄR det till viss del så fortfarande... Men knivar och värjor har bytts mot .45 Magnum och Kalashnikovs, kanonerna mot Heavy Vulcans eller andra kulsprutor. Inte så lustigt, kanske... :/

Hoppas det där löser sig iaf.

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com (uppdaterad idag!)

Anonym sa...

Vad corundum sa.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Pirater#Moderna_pirater

Anders Schröder sa...

Hålle med, det är frestande att se Jack sparrow framför sig. Bloggade själv om samma sak.

Victoria sa...

Självklart skrev jag inlägget med viss ironi. Det är ju inte så att jag på fullt allvar tror att en Jack Sparrow-look-a-like hoppat ombord på båten. Men det är så mycket roligare att förestålla sig det!