söndag, november 23, 2008

Mycket gjort idag då

Dagen började så skönt! Sov till halv 11, masade oss därefer upp till soffan är vi åt resterna från gårdagens pizza och slösåg på en massa serier på tv.

På tal om pizza, har fått en ny absolutfavorit-pizzeria! Restaurang Mediterran på Örnäset. Dom har så sjukt goda pizzor med hemmagjord tomatsås, mozarella, parmaskinka, ruccola och andra godsaker man inte är bortskämd att få på en pizza. Har ni inte ätit där, gör det!

Efter pizzaätande och tvtittande bestämde vi oss för att ta tag i dagen. Det blev storstädning av HELA lägenheten! Dammsugning, skurning, dammtorkning, vattning av blommor och bortplockande av blad, sortera tvätt och ta bort alla gamla lakan vi inte längre har behov av osv. Vi till och med torkade ovanpå köksskåpen!

Nu har vi verkligen gjort oss förtjänta av thaikyckling och kladdkaka med extra choklad till efterrätt!

2 kommentarer:

Corundum sa...

Tipset noterat. Och imponerande att ni tog tag i lägenheten! Bara de där sladdarna, lämporna och hyllorna med glas kvar, alltså? ;)

/jag.
ordensmakt.blogspot.com

Victoria sa...

Haha du känner mig nog flr väl ;) Sladdar och hyllorna är kvar. Och lamporna är ju frånvarande ännu ifall det är det du menar... Men i övrigt är allt tipptoppfint!